2 dagen, 2 thema's

Per dag

Dit jaar hebben we gekozen voor 2 dagen Culifeest. De locatie waar we de afgelopen twee jaar te gast zijn geweest is dit jaar niet beschikbaar en noodgedwongen wijken we uit naar een andere locatie. Dit jaar strijken we, met veel plezier, neer bij de voormalige driving range van Golfclub IJsselweide. De pop-up restaurants en de specialiteitenzaken vormen zoals gebruikelijk de basis van Culifeest Gouda en zorgen donderdag en vrijdag voor de vertrouwde culinaire en feestelijke sfeer.


Business Night Thursday

Business Night Thursday geeft het startsein van Culifeest Gouda 2018 Een besloten avond voor alle ondernemers uit Midden-Holland!

Cfg Smoker

Culi Friday

Deze Culifeest dag wordt natuurlijk culinair genieten en swingend met "The Red Piano Show!" Tijden: 17.30 – 24.00 uur

Cfg Wijnglas

Business Night Thursday

Donderdag 6 september: Business Night Thursday vormt het startsein van Culifeest Gouda 2018. Een besloten avond voor alle ondernemers uit Midden-Holland. Jasje uit, schort om! Een geheel verzorgde avond met mooie gerechten in walking diner stijl, mooie wijnen, live cooking en entertainment. Dit wordt hét moment om op een ontspannen en informele manier (zaken)relaties te ontvangen en te ontmoeten.

Kaarten voor deze (all-inclusive) avond kosten € 85,- per stuk. Een tafel voor 10 personen kost € 850,- (genoemde prijzen zijn ex B.T.W.)

Tijden: 17.00 – 23.00 uur

Wees op tijd; vol is vol!

Culifeest Gouda Business Night Thuisday; al ruim 400 kaarten verkocht!


Cfg Bol Dagen Donderdag

Culi Friday

Vrijdag 7 september: Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom op het terrein van de voormalige driving range van Golfclub IJsselweide voor Culi Friday. We zetten een grote, gave tent neer met diverse terrassen en je kunt genieten van overheerlijke gerechten, een biertje, een lekker glas wijn en de heerlijkheden van onze specialiteitenpartners. Deze avond van Culifeest wordt groots en swingend afgesloten met dhe Red Piano Show! 

Anders dan vorige jaren vragen we geen entree!!

Tijden: 17.00 – 24.00 uur

Cfg Bol Culi Friday Gratis Entree
Cfg Stadhuis